Boligstyling for meglere

Boligstyling for meglere

Ved klargjøring av en bolig for salg, lønner det seg å foreta en boligstyling. Vi er en av Oslos eldste aktører innen boligstyling og har holdt på siden 1994. I dag har vi flere avtaler med eiendomsmeglere i Oslo-området, men vi er stadig på jakt etter flere samarbeidspartnere. Våre interiørkonsulenter har lang erfaring med styling av boliger for boligsalg, noe som gjør at med oss på din side er du sikret et godt resultat for både deg og selgeren av boligen.

Ved hjelp av boligstyling før et boligsalg, vil man gjøre boligen så attraktiv som mulig for potensielle kjøpere. Boligens kvaliteter framheves slik at man kan oppnå høyest mulig pris. Med vår erfaring med styling av boliger og tjeneste «boligstyling for meglere», er dette en vinn-vinn-situasjon for alle parter.

Med så mange boliger som ligger ute for salg i dagens marked, er det viktig å skille seg ut, samt trekke interessenter til visningen. Vi styler boligen på den måten at potensielle kjøpere får lyst til å bo nettopp i den boligen du som megler skal selge og at dette fører til en god budrunde.

Den lille ekstra prikken over i-en er det som skal til for at flere blir interesserte. Som en av Oslos eldste og mest erfarne aktører, er vår boligstyling for meglere noe du kan tjene på. Våre interiørkonsulenter er spesialister på området og er klare for å hjelpe nettopp deg som eiendomsmegler.

Ta kontakt med oss i dag!

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle