Om oss

Home Styling

Home Styling AS startet opp i 1994 som Visjon Interiør & Styling AS. Etter å ha inngått samarbeide med en av Oslos mest spennende møbelbutikker – Home Interiør AS på Grunerløkka så valgte vi å skifte navn til Home Styling AS i januar 2020.

Home styling AS består av dyktige og kreative personer som løser de fleste oppgaver. 27 års erfaring er din garanti for at oppdraget er ivaretatt på best mulig måte. Vi holder til sentralt i Oslo med stort lager og eget showrom/butikk.

Har du en hybel, middels bolig eller enebolig med uteareale, så kan våre stylister utføre prosjekter fra første planlegging til endelig gjennomføring. Vi har utført ulike prosjekter, fra små boliger til de mer eksklusive hjem. Våre kunder er anerkjente eiendomsbyråer i Oslo og Omegn.

Som kunde er du vår prioritet, vi tar idéer til neste nivå og maksimerer potensialet i din bolig, din stil og ditt budsjett!

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle