Tjenester

PRIVATINNREDNING

Vår viktigste oppgave som interiørkonsulenter er å fokusere på de viktige elementene i ditt hjem. Det neste er å skape et funksjonelt miljø i de elementene som optimaliserer plassen, og til slutt lage en unik designløsning relatert til kundens visjon. Enten det er et soverom, bad, kjøkken, stue eller entré i hjemmet, så har våre konsulenter unike og innovative designløsninger for alle typer boliger. Våre idéer vil skape et fantastisk førsteinntrykk når du inviterer dine gjester til ditt nye hjem for første gang.

Vi liker å si at vi bruker vår «magic touch» for å skape riktig atmosfære med perfekt innredning og et friskt hjem, hvert enkelt prosjekt reflekterer stilen og ektheten av eieren. Et nyinnredet hjem med personlig stil kan gjøre forskjell i hvert menneskes liv, derfor er vi opptatte av å lytte og gi klienten den fulle oppmerksomhet om hva han eller hun elsker, hva beveger, og hva som inspirerer dem. Vårt team hjelper deg å realisere din visjon av ordtaket …»Home sweet Home»… Det viktigste er ikke et designet varemerke, men måten man viser designet på!

Konsultasjon

En av våre stylister avtaler tid for befaring sammen med selger (eier). Her får du konkrete råd og tips, en såkalt ¨Egen-innsats¨ om hva vi anbefaler for å forbedre boligen til fotografering og visning. Hvis ønskelig vil stylisten innen 2-4 arbeidsdager utforme en detaljert rapport som sendes elektronisk, slik at eier får anledning til å gjennomføre ¨Egen-innsats¨ god tid før foto og visning. ¨Et rom uten møbler kan oppfattes som mindre enn hva det egentlig er, -og gamle møbler kan visuelt dra ned standarden på boligen¨, et lite tips fra oss!

Boligstyling

Boligstyling Liten – leie av interiør og dekor:
Ved en liten boligstyling tar vi først og fremst i bruk kundens egne møbler, og for å øke helhets inntrykket på bilder og under visning, suppleres det med puter, gardiner, gulvtepper, håndklær, blomster mm. Her får du som selger også litt inngående hjelp på veien, og en liten styling av de viktigste rommene slik at boligen fremstår fra sin aller beste side.

Boligstyling – leie av møbler og interiør:
Ved en komplett styling av boligen tar vi utgangspunkt i en tom bolig. Vi stiller opp med alt av møbler, interiør, dekor og tilbehør. Her innreder vi etter behov med senger, sofaer, bord, spisegrupper, lamper, tepper, bilder, puter, gardiner og eller det som er nødvendig for å skape en helhet med rett stemning. En komplett styling mot riktig målgruppe!

Utestyling

I tilknytning til selve boligen styler vi også ute-områder.
Balkonger, terrasser, plattinger etc. etc. Enten du har møbler selv og bare trenger pynt eller ønsker fullstyling med møbler, puter, pledd, lanterner etc. etc. så ordner vi det!

Interiørdesign

Trenger du en interiørdesigner? Vi elsker å tenke kreativt og finne muligheter som lager et fantastisk miljø og utseende. Våre interiørdesignere vil gjerne fokusere på dine ønsker, stil og behov, og deretter skape ditt miljø og interiør i din bolig. La oss i Home Styling AS skape en total løsning for ditt hjem.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?